Uncategorized

Getting my hair did at Floke Stavanger

February 14, 2016
ImageHandler

DSC_0982
Resultatet – ble super fornøyd!

Hei hei,

Nytt år, nytt hår? Jeg kjente i hvert fall at jeg trengte en liten oppdatering på hårfronten og gikk derfor til Floke i Stavanger. En salong med intensjonen av å ta vare på både kunden og miljøet, Floke bruker kun økologiske produkter uten tilsetningstoffer som kan være farlige for håret, og som er fri for allergi og kreftfremkallende stoffer. Som dere vett har jeg slitt med sensitiv hud og allergier i sammenheng med både sminke og parfymer i forskjellige produkter, vill derfor være forsiktig med hva jeg bruker i håret. Jeg fikk dette ganske sent, og allergi til vanlige tilsetningstoffer i hårprodukter kan også oppstå når som helst, så det er bedre å være føre var og bruke gode produkter! Floke er et grønnere alternativ til vanlig hårpleie, og tilbyr behandlinger og produkter som er renere, sunnere og mer miljøvennlige enn hva tradisjonelle salonger tilbyr.

Jeg bestemte meg for å ta en klipp og blonde striper, og er utrolig fornøyd med resultatet! Håret føles sunt og friskt! Alt i alt, var det en fantastisk opplevelse med gode frisør, produkter og en avslappende opplevelse!

DSC_0986
DSC_0987

DSC_0983

Her er noen bilder av resultatet. Jeg endte også opp med å farge øyenbrynene, og ble kjempefornøyd! Jeg syns at fargen var godt balansert, ikke for mørk og fint tilpasset til at jeg har blondt hår!

For å booke time besøk nettsiden deres her, eller ring: 48469994 Floke har 7 salonger i Norge, i Stavanger ligger de mitt i byen på klubbgaten 1.

DSC_0984

 

You Might Also Like